Boligen

De bedste horror lydbøger. Læs dem hurtigt, og nyd.

Du kan finde alt fra klassiske gotiske bøger til den nyeste psykologiske fiktion. Der er noget for enhver smag. Uanset dine præferencer, vil der være en horror roman for dig. Der er hundredvis at vælge imellem. De er tilgængelige i alle genrer, herunder thriller, romantik og science fiction. De kommer i mange størrelser: handel paperbacks er store, samt kortere hyldevarmere og lydbog version.

Horror gratis lydbøger er en fantastisk måde at nyde drejninger, der omfatter en touch terror eller blod. De er bedst, når de fortælles med talent og erfaring. Barbara Hershey har skabt nogle af vores yndlings spøgelseshistorier. Du kan få en overnaturlig twist på skræmmende film, du elsker. Barbara Hershey er den hjemsøgte hus forfatter.

For dem, der elsker spænding, kan du dykke ned i en af de bedste horror lydbøger byder moderne onder. Nogle fortællinger kan være ligefrem skræmmende! The Dark Net, en skræmmende roman. Det drejer sig om en teenagepige, der forsøger at oprette et online annoncenetværk. Myndighederne anholder hende og beslaglægger hendes bærbare. Hun har lov til at rense sit navn om ti dage. Men hvis hun har kontakt med nogen i forbindelse, risikerer hun dødsstraf.

Skrækhistorier er spændende, fordi de tilbyder spænding og kuldegysninger. John Van de Graaff er en horror forfatter, der også skriver spænding. Han har skabt nogle gode historier, der bruger spøgelser og ghouls. Hvis du elsker fortællinger om hjemsøgte slotte (eller andre mørke slotte), vil du nyde hans utrolige romaner. De fleste af hans horror lydbøger er noveller, der omfatter et eller to kapitler med spøgelseshistorier. Dette vil sikre, at du finder noget at fange din opmærksomhed.

“Sleeper” er en anden stor samling af spænding og rædsel. Baseret på en sand historie denne horror lydbog er en af vores favoritter. En ung kvinde går gennem skoven, når hun støder på et væsen. Væsnet angriber hende, og hun flygter til et hotel. En muskuløs mand venter på hende. Denne fortælling kan være den mest skræmmende, du nogensinde har læst.

The Shining er Stephen Kings gyserlydbog. Hvis du er på udkig efter gotiske romaner, prinsessen af Mars er det rigtige valg. Disse to romaner er skræmmende, og du bør læse dem, hvis din smag er for spændingsfyldt psykologiske thrillere. Prinsessen af Mars er min favorit i serien. Begynd at nyde en afslappende aften med underholdning ved at vælge nogen af disse fantastiske fortællinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *