Ukategorisert

3 tilbud på en elektriker – fordele og ulemper

Det bliver mere og mere populært at indhente 3 eller flere tilbud på elektrikeropgaver. Der er rigtig mange fordele forbundet med det, men er der også nogle ulemper? Det kan du blive klogere på i denne artikel, hvor vi gennemgår fordele og ulemper.

Ulemper

Vi starter med ulemperne ved at få 2-4 tilbud på en elektriker. Den eneste umiddelbare ulempe er, at det ikke er altid, at elektrikerne kan komme ud at kigge på din opgave. Når de ikke kan det, kan det have indflydelse på det tilbud, som de afleverer i sidste ende. Af og til kan det sagtens lade sig gøre, hvis nu elektrikerne ringer til dig og alligevel er lige om hjørnet. Det er desværre bare ikke altid.

Fordele

Der er mange fordele forbundet med at indhente op til 3 tilbud på en dygtig elektriker. Først og fremmest er det ganske gratis og uforpligtende. Kan du ikke lide de tilbud, som du modtager, kan du altid bare smide dem ud igen og finde en god elektriker selv. Næste fordel er, at du ofte kan spare mange penge på din opgave. Når de forskellige elektrikere byder ind på din opgave gennem disse services, så ved de udmærket, at der er skarp konkurrence omkring at vinde din opgave. Mange kunder vælger ud fra pris, og vil de vinde opgaven er de nødt til at sænke prisen lidt. Det er jo kun til din fordel.

Når du har 3 forskellige tilbud på en elektriker, så har du samtidig også et markant bedre sammenligningsgrundlag, når du skal vælge elektriker. Du kan selvfølgelig kigge på prisen, men du kan også sammenligne ud fra andre parametre. For eksempel hvor hurtigt de kan udføre opgaven. Sidste fordel er, at det er nemt og hurtigt. Faktisk er det eneste du skal gøre blot at beskrive din opgave via en tilbudsformular. Herefter sendes opgaven ud til mange forskellige elektrikere, der så kan byde ind på opgaven. Det er lidt forskelligt, om du modtager tilbuddene løbende, eller om du får dem samlet. Som før nævnt kan der også en chance for, at du bliver ringet op af elektrikerne, hvis de har uddybende spørgsmål til din opgave.

Som du kan læse, så er der altså rigtig mange fordele ved at indhente 3 tilbud på en elektriker. Skal du bruge en akut elektriker, hvis nu strømmen er gået, er det nok ikke det bedste at indhente de 3 tilbud. Der kan nemlig sagtens gå et par dage. Her kan det bedre betale sig at tage telefonbogen og kontakte de lokale elektrikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.